AD Cooking


Ingrediente:
  • 220 gr faina;
  • 70 gr zahar;
  • 200 ml suc de piersici;
  • 115 ml ulei;
  • 2 oua;
  • 1 praf de copt;
  • 2 lg. coaja de portocala rasa;
  • 1 lg. coaja de lamaie rasa;
  • esenta de lamaie;
  • 1 portocala mare;
  • scortisoara.


Preparare:
Ceea ce imi place cel mai mult la muffins: se maesteca toate ingredientele de mai sus cu mixerul mai putin portocala si scortisoara. Se umplu fomele pana la 3/4 din inaltimea acestora. Mie mi-au iesit 23 de muffins-uri din cantitatile de mai sus.


In fiecare forma se aseaza o felie de portocala si se pudreaza cu scortisoara. Se poate orna si cu bucatele de ciocolata. Se da la cuptorul incins 12-15'. 



Din cauza feliei de portocale muffins-urile nu au crescut. Pentru ca sa iasa mai mari ar trebui pus mai mult aluat si felia de portocala folosita pentru ornat sa fie cat de mica.

Pofta buna!

Categories: ,

Leave a Reply