AD Cooking

Cu ceva vreme in urma am cautat o reteta de tort cat mai rapida pe care am descoperit-o pe blogul lui Teo


Ingrediente:
  • 1 pachet de biscuiti Petit Beurre;
  • 2 borcane de Iaurt numa' bun de 470gr;
  • 10 lg de zahar;
  • 2 pliculete de gelatina;
  • 2 pliculete de zahar vanilat;
  • 1 cana de cacao cu lapte si esenta de rom;
  • esenta rom;
  • 1 pliculet de ness;
  • cateva boabe de struguri.


Preparare:

Continutul unui borcan de iaurt se amesteca cu 1 pliculet de zahar vanilat, 5 linguri de zahar si 1 plic de gelatina topita. Cel de-al doilea borcan se amesteca cu ingredientele de mai sus la care se adauga 1 pliculet de ness si esenta de rom.


Biscuitii se inmoaie in cacao si se aseaza intr-un strat pe fundul unei tavi cu pereti detasabili.





Deasupra se toarna borcanul de iaurt fara ness (cel mai deschis la culoare) si apoi se aseaza un alt strat de biscuiti inmuiati in cacao.


Punem boabele de struguri si peste turnam borcanul de iaurt cu ness. 



Pudram cu cacao si dam la frigider cateva ore.





Pofta buna!

Categories: ,

3 Responses so far.

  1. Teo says:

    Foarte frumos tortul si foarte foarte faine pozele :)

Leave a Reply