AD Cooking


Ingrediente:
  • carne de porc;
  • 3 cepe;
  • 5 catei de usturoi;
  • 300 gr ciuperci;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei;
  • 1 ou;
  • 1 lg. orez;
  • cimbru, patrunjel, sare, piper macinat si boabe;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 1 cana de apa;
  • ulei.
Preparare:
Carnea de porc se bate ca pentru snitele.
2 cepe si un ardei se toaca marunt, ciupercile se taie felii si morcovul se da pe razatoare. Ceapa se caleste cu ciupercile pana scade zeama pe care acestea o lasa.


Compozitia se amesteaca cu morcovul ras, cu ardeiul tocat, ou, verdeata, orez inmuita, sare si piper dupa gust.



Se intinde compozitia pe o bucata de carne, se ruleaza si se leaga cu ata sau se inteapa cu una doua scobitori pentru ca sa nu se desfaca. Eu am folosit bucati mici de carne asa ca am mers pe varianta scobitori.

Ruladele se aseaza intr-o tava cu putin ulei, 1 ceapa taiata in 4, usturoi, 1 cana de apa, cimbru, putina sare si piper boabe.
Se da la cuptor 30' apoi se toarna vinul si se lasa sa se rumeneasca bine carnea. Noi am servit cu cartofi dulci la cuptor.

Pofta buna!

Categories:

Leave a Reply