AD Cooking


Am descoperit ca ne place curry.. mulllt, poare putin prea mult:) Si cum aveam la indemana o bucata de carne de porc si ceva legume am zis ca le combin sa vedem ce iese. Mmmm, deja parca simt mirosul de curry :)

Ingrediente:
  • carne de porc;
  • sos de soya;
  • curry;
  • ceapa (eu am folosit rosie ca din aceea aveam prin casa);
  • usturoi;
  • ardei rosu si gogosar verde;
  • sos de rosii si pasta de ardei.

Preparare:
Carnea se taie cubulete, si se amesteca bine cu sos de soya si mult curry dupa care se lasa la marinat pana preapram celelalte ingrediente.





Ceapa, ardeii, gogosarii si usturoiul se taie si se pun la calit intr-un wok. Cand ceapa incepe sa se inmoaie se adauga carnea, se amesteca bine cu legumele, se adauga un pic de apa si se lasa pe foc pana carnea e gata.






Se adauga un amestec de sos de rosii si pasta de ardei din borcan si se mai lasa sa dea cateva clocote. Eu n-am mai adaugat alte condimente (sare) pentru sa sosul de soya folosit e foarte sarat.




Puteti servi cu macaroane, cu o garnitura de cartofi, cu o salata, functie de preferinte.


Pofta buna!

Leave a Reply