AD Cooking

Poate va intrebati daca am gatit atata weekednul asta.... raspunsul e ca da, am gatit ceva, dar nu ce va arat acuma... pentru mancarurile de weekendul asta trebuie sa astept sa-mi descarc aparatul:))) ceea ce inca n-am apucat sa fac. Asa ca pana atunci v-am prezentat cateva retete mai vechi la care le-a venit randul sa fie publicate.
Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui intregi pe care le-am separat;
  • 2 morcovi;
  • 3 rosii;
  • 1 ceapa mare;
  • cativa catei de usturoi;
  • patrunjel verde;
  • vin rosu;
  • sare si piper.


Preparare:
Pulpele de pui se curata bine, se separa in partea inferioara si cea superioara si se condimenteaza cu sare si piper.
Legumele se curata si se taie - morcovii rondele, rosiile cubulete si ceapa solzisori.
Morcovii si ceapa se calesc, apoi se adauga rosiile si se lasa pe foc cateva minute.
Asezam pulpele intr-un vas termorezistent:
Punem patul de legume peste pulpe:
Condimentam cu putina sare si piper, apoi adaugam patrunjelul verde tocat si usturoiul tocat. La final turnam vin rosu.
Si dam la cuptor 40' la 200oC. Verificam daca pulpele sunt facute. Daca nu mai lasam la cuptor.
Pofta buna!

Categories:

Leave a Reply