AD Cooking


Ingrediente:
  • 4 vinete mari;
  • pipet de pui - 2 buc;
  • 4 rosii;
  • 1 ardei;
  • 1 ceapa mare;
  • usturoi;
  • cascaval;
  • sare, piper si praf de curry.


Preparare:
Vinetele se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si se prajesc in foarte putin ulei de masline.

Ceapa si ardeiul se taie si se calesc. 

Intre timp rosiile se pun intr-o tigaie si se zdrobesc pentru a obtine un sos de rosii.

Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper, curry si busuioc.

Cand ceapa si ardeiul incep sa se caleasca se adauga puiul taiat cubulete si se lasa in tigaie cateva minute la foc mediu.

Se adauga usturoiul tocat si se ia de pe foc.

Intr-un vas de sticla se pune un strat de vinete care se condimenteaza cu sare si piper:

un strat de sos de rosii:
un strat de pipet de pui:
si la final cascavalul ras:

Se da la cuptor 20' pe 200OC. 

Pofta buna!

Leave a Reply