AD Cooking

Ingrediente:
  • carne de pui pentru gust (piept, pulpe, etc... eu am folosit labe si gat ramase de la un pui intreg);
  • 2 gulii
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras mic
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 100 ml lapte batut si 150-200 ml lapte
  • frunze de telina si patrunjel verde
  • condimente (sare si piper)

Preparare
Se pune carnea de pui la fiert cu o lingurita de sare. In timp ce fierbe carnea se taie legumele sau se dau pe razatoare (dupa cum le preferati in ciorba).
 
 
 
Cand supa a inceput sa fiarba se pun legumele ( guliile, morcovul, patrunjelul, ceapa si ardelul) si se lasa sa fiarba sub capac, la foc mediu, cca. 20 minute.
Dupa cele 20' se adauga 50 gr de orez inmuiat si frunzele de telina tocate marunt.
Se lasa sa fiarba pana se inmoaie orezul, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca cu un ou batut cu 100ml de lapte batut, iaurt sau smantana si 150ml de lapte. Dupa ce se ia de pe foc se adauga patrunjelul verde!
Pofta buna!

Categories:

Leave a Reply