AD Cooking

Ingrediente
  • carne de vitel
  • patrunjel, marar, cimbru, menta, rozmarin
  • maioneza de usturoi
  • mustar dulce
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • boabe de piper mozaic
  • foi de dafin
  • 1/2 pahar vin alb demisec
Preparare
Se toaca usturoiul (eu am folosit si verde si uscat) si se prepara o maioneza de usturoi
In maioneza se incorporeaza o lingura mare de mustar dulce
Se prepara un amestec de ierburi (patrunjel, marar, cimbru, menta, rozmarin) pe o farfurioara
Carnea de vitel se spala si se taie felii
si se condimenteaza cu sare si piper si apoi se trece prin amestecul de ierburi
  
Dupa care se da prin maioneza de usturoi cu mustar
Tava de cuptor se unge cu ulei in care se pun cateva boabe de piper mozaic si cateva frunze de dafin
Se aseaza carnea in tava, se toarna 1/2 de pahar de vin alb si putina apa.
Se da la cuptorul incins in prealabil la 2000C 20' pe o parte si 20' pe cealalta.
Pofta buna!

Categories:

Leave a Reply