AD Cooking


Ingrediente
  1. pentru ardei
  • carne de pui tocata
  • orez
  • 1 ou
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • ardei
  • condimente (sare, piper, marar, patrunjel, busuioc)
  1. pentru sos
  • ceapa
  • ulei (de struguri am folosit eu)
  • sos de rosii
  • sare, piper
  • o mana buna de marar si patrunjel
  • o lingura de faina

Preparare
Ardeii se curata bine de samburi si capacelele se pastreaza pentru a se pune in umplutura.
Legumele (telina, morcovii, capacelele de la ardei si ceapa) se dau pe razatoarea mare
si se amesteca cu carnita tocata si orezul inmuiat in prealabil in apa.
Se adauga un ou, verdeata (marar, patrunjel, busuioc) si condimente dupa gust si se amesteca bine umplutura.
Umplem ardeii dupa care ii punem la fiert in apa cu putina sare.

Intre timp preparam sosul. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei
dupa care se adauga sosul de rosii si se lasa pana da un clocot.
Am condimentat cu sare si piper dupa gust.
Daca e prea fluid se poate adauga o ingrosala dintr-o lingura de faina amestecata bine cu sos cald pentru ca sa nu ramana gogoloase.
La final am adaugat o mana buna de patrunjel si marar tocat care mie mi se pare ca merge de minune cu sosul de rosii.
Pofta buna!

Categories: ,

Leave a Reply