AD Cooking

 

 

 

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • cascaval
  • ciuperci
  • ardei
  • ceapa verde
  • rosii
  • patrunjel, marar, tarhon
  • sare, piper, ardei iute uscat

 

Preparare

Pieptul de pui taiat felii se da printr-un amestec de patrunjel, marar, tarhon, sare, piper si ardei iute uscat.

  

Se prajeste bine pe ambele parti. Se poate sa nici nu folositi ulei, eu n-am folosit.

Intre timp se taie legumele (ardeiul si ceapa), se pun intr-o alta tigaie, se adauga putina apa si se lasa cateva minute sa se soteze.

  

Dupa ce s-au sotat se pun legumele intr-un vas de sticla, peste se aseaza pipetul de pui si se dau la cuptor 6' la 200oC. Vasul se orneaza pe margini cu cateva felii de rosii.

Dupa cele 6' se rade cascaval peste si se mai dau la cuptor pentru inca 2-3'.


Pofta buna!

 

Categories:

Leave a Reply