AD Cooking

Weekend-ul trecut am vrut sa incercam ceva mai altfel la micul dejun. Dupa un google search si cateva retete din care ne-am inspirat iata ce a iesit:

Ca si ingrediente aveti nevoie de:
  • o lingura de ulei de masline
  • oua - 2, 3, 4 - depinde pentru cate persoane faceti
  • 2 rosii
  • un ardei rosu gras
  • branza - ce aveti prin casa. Eu am folosit un pic de branza burduf si cateva felii de telemea
  • ceapa si usturoi - preferabil verzi ca tot e sezon
  • condimente - sare, piper, busuioc, menta, oregano
Preparare
Se unge un vas de sticla cu putin unt si ulei de masline. Se taie rosiile felii si se aseaza pe fundul vasului. Peste se pune o parte din arde taiat fasii si se condimenteaza.
Peste se aseaza un strat de branzica (burduf, telemea, cascaval, ce gasiti prin casa) peste care se imprastie putin busuioc si oregano.
Urmatorul strat - ceapa si usturoiul verde taiate marunt pe care le condimentam cu un pic de sare si piper.
Deasupra la toate se sparg ouale care se condimenteaza cu putina sare, boia si plante aromatice:
  
Se da la cuptor 15-20 minute la 200oC si se serveste cald:)
Pofta buna!

Categories:

Leave a Reply