AD Cooking

 

 

 

Ingrediente

  • cartofi noi
  • usturoi
  • cateva fire de ceapa verde
  • ulei, sare, piper, cimbru uscat

Preparare

Cartofii pe care i-am gasit eu la magazin au fost foarte mari asa ca i-am spalat bine si apoi i-am taiat pe lung.

Vasele de sticla in care se pun cartofii se freaca bine cu usturoi. Dupa se aseaza cartofii care se stropesc cu putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat.

Peste cartofi se pun 2 fire de ceapa verde si usturoiul necuratat. Intr-un vas am lasat o caciulie intreaga de usturoi la care doar i-am taiat capul si intr-altul catei mai marisori pe care i-am apasat cu un cutit.

Se dau la cuptor 40' la 200oC. Se verifica din cand in cand pentru ca  sa nu se arda prea tare firele de ceapa. Merge atat ca garnitura cat si ca fel principal (pentru cei care postesc sau pentru vegetarieni).

Pofta buna!

 

 

Categories: ,

Leave a Reply