AD Cooking

O reteta simpla, rapida si la indemana oricui.

Aveti nevoie de:

  • o punga de paste
  • dovlecei (eu am folosit 3)
  • cateva fire de ceapa verde. Daca nu si ceapa uscata e buna.
  • 2 catei de usturoi
  • cateva linguri de smantana sau iaurt. Eu am folosit iaurt ca altceva nu aveam prin casa
  • 1 ardei iute
  • ciuperci - preferabil proaspete. In lipsa si cele de conserva sunt bune. Eu din acelea am gasit in camara.
  • condimente - sare, piper (verde si rosu - am dezvoltat o dependenta de gustul piperului) si putin busuioc uscat.

Preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu putin ulei si sare:

Pana fierb pastele se caleste ceapa cu boabele de piper verde intr-o lingura de ulei:

Se adauga, pe rand, dovlecelul taiat cubulete cu ardeiul iute, apoi ciupercile si piperul rosu.

  

Se lasa cateva minute la calit dupa care se adauga usturoiul taiat felii:

Pastele fierte si scurse bine se adauga in wok imediat dupa ce s-a pus usturoiul:

Se adauga smantana sau iaurt si se sareaza dupa gust. La final am adaugat busuioc uscat.

Pofta buna!

Categories: ,

Leave a Reply