AD Cooking

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • ulei
  • 2 linguri cu vf de faina
  • 1 cana de apa rece
  • 100 gr smantana
  • 200 ml lapte
  • condimente
  • 1 legatura patrunjel verde

  

Preparare

Ceapa taiata fin se caleste un ulei.

Ciupercile taiate bucatele (dupa cum va place sa le taiati) se pun peste ceapa calita, se amesteca si se lasa la calit.

  

Dupa ce s-au calit se toarna peste ciuperci apa cat sa le acopere si se lasa la foc mic 10'.

Intre timp se prepara maiaua din 2 linguri de faina si 1 cana de apa rece si se taie patrunjelul.

  

Maiaua se toarna peste ciuperci si se lasa sa dea in clocot. Cand e apropae gata se pune smantana si laptele, se sareaza dupa gust si se presara patrunjelul verde.

Si in combinatia de care va ziceam, cu pulpele de pui gratinate!

  

Pofta buna!

 

Categories:

Leave a Reply