AD Cooking

 Ingrediente

  • 3 - 4 pulpe de pui
  • 3 - 4 aripioare
  • 4 linguri de smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri fulgi de ovaz sau porumb
  • 3 linguri pesmet
  •  cascaval ras
  • condimente dupa gust.

Preparare

Se amesteca smantana, fulgii si pesmetul. Dupa se sparge un ou si se pune cascavalul ras. Toate ingredientele se omogenizeaza.

  

Pentru un plus de savoare am pus si cateva boabe de piper verde si negru.

Pulpele si aripioarele curatate si condimentate dupa gust se dau prin amestecul obtinut. Am folosit pe post de condimente sare, piper negru si praf de chilli.

  

Tava in care se aseaza pulpele trebuie unsa cu putin ulei si apa. Se dau la cuptorul in prealabil incalzit la 180oC pana devin aurii dupa care se intorc pe cealalta parte si se mai lasa 15'. Daca dupa cele 15' vi se pare ca nu s-au facut se mai dau la cuptor 5-10'.

  

Sunt delicioase si merg bine cu orice garnitura. Noi am incercat cu tocanita de ciuperci intr-o zi si in alta zi cu legume mexicane.

Pofta buna!

 

 

Categories:

Leave a Reply